Ga direct naar de inhoud
 

Herstellen wat fout is gegaan

Hebt u vragen? Of wilt u zich aanmelden voor herstel van problemen met de kinderopvangtoeslag? Neem dan contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Contact
 
Plaats tekst
Plaats tekst

Herstel kinderopvangtoeslag

Bij de aanpak van de kinderopvangtoeslag is in het verleden veel niet goed gegaan. De Belastingdienst/Toeslagen heeft daarbij de gevolgen voor en de impact op de betrokken ouders uit het oog verloren. In 2020 is de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen (UHT) opgericht. En gestart met herstellen van dat wat niet goed is gegaan. We herstellen de fouten uit het verleden. En we repareren de financiële gevolgen van die fouten zo goed als mogelijk.

Nieuws en updates

22 november 2022

Loket betaalde schulden nu open voor alle gedupeerde ouders

22 november 2022

Het loket al betaalde schulden van Sociale Banken Nederland (SBN) is vanaf nu open voor alle erkend gedupeerde ouders van de problemen met de kinderopvangtoeslag.

17 november 2022

Voorzitter Ouderpanel stopt

17 november 2022

Michiel Grauss stopt half januari 2023 als voorzitter van het Ouderpanel Kinderopvang. Het Ministerie van Financiën voert gesprekken met mogelijke opvolgers.

16 november 2022

Serviceteam weer bereikbaar

16 november 2022

De storing waardoor het Serviceteam gedupeerden Kinderopvangtoeslag niet bereikbaar was, is voorbij. Het Serviceteam is dus weer bereikbaar.