Ga direct naar de inhoud

Aanmelden voor herstel

Is uw kinderopvangtoeslag stopgezet tussen 2005 en 2019 en weet u niet waarom? En hebt u hierover met ons nog geen contact gehad? Meld u dan aan.

Aanmelden betekent dat u wilt dat we opnieuw gaan kijken naar uw situatie. Dit noemen we een herbeoordeling. Aanmelden voor een herbeoordeling is gratis. Wij vragen geen inschrijfgeld of bemiddelingskosten, en zullen dat ook nooit gaan doen.

Bel 0800 2 358 358 (gratis)

U kunt zich aanmelden door te bellen naar het Serviceteam gedupeerden Kinderopvangtoeslag.

Het Serviceteam is van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.00 en 20.00 uur. Op vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur.

Het is op dit moment erg druk bij het Serviceteam. Wij proberen u zo snel mogelijk te woord te staan, maar dat kan even duren. Probeert u het later nog een keer. Lukt het u niet contact te krijgen? Vul dan het contactformulier in. Wij bellen u dan terug om uw aanmelding compleet te maken.
Belt u over de vergoeding van €30.000? U kunt zich ook later nog aanmelden. Dit heeft geen invloed op het recht op compensatie. Lees meer over de vergoeding van €30.000

Direct hulp nodig?

Als er sprake is van een acute situatie, kunt u direct om hulp vragen.

Aangemeld, en dan?

  • Als u zich hebt aangemeld, doorloopt u een aantal behandelstappen.
  • Ook is er een aantal vaste contactmomenten, zoals de kennismaking met uw persoonlijk zaakbehandelaar en de brieven die u kunt verwachten.