Ga direct naar de inhoud

Aanmelden voor herstel

Publicatiedatum 01-07-2020 | Laatste update 10-06-2022

Is uw kinderopvangtoeslag stopgezet tussen 2005 en 2019 en weet u niet waarom? En hebt u hierover nog geen contact gehad? Meld u dan aan.

Als u zich aanmeld gaan wij kijken naar uw situatie in het verleden. Dit noemen we een herbeoordeling. Aanmelden voor een herbeoordeling is gratis. Wij vragen geen inschrijfgeld of bemiddelingskosten, en zullen dat ook nooit doen. U kunt zich aanmelden tot 1 januari 2024 .

Bel ons om u aan te melden

Aanmelden kan telefonisch. Neem daarvoor contact op met het ons Serviceteam gedupeerden Kinderopvangtoeslag op 0800 - 2 358 358 (gratis).

Of laat uw telefoonnummer achter voor een belafspraak, dan bellen wij u.

Openingstijden Serviceteam

  • Maandag tot en met donderdag van 8.00 tot  20.00 uur.
  • Vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Is het langer dan 3 werkdagen geleden dat u uw nummer hebt achter gelaten, en hebt u nog niets van ons gehoord? Dan gaat er waarschijnlijk iets mis. Neemt u dan contact op met het Serviceteam of laat uw gegevens nog een keer achter.

Hebt u direct hulp nodig?

Het kan zijn dat uw situatie zo ernstig is dat u dringend extra hulp nodig hebt. Bel ons dan direct. Het Serviceteam gedupeerden Kinderopvangtoeslag kijkt samen met u wat we voor u kunnen doen.

Wat gebeurt er na uw aanmelding?

Als u zich hebt aangemeld dan kan het even duren voordat u weer van ons hoort. Er melden zich namelijk nog steeds veel mensen bij ons aan. Zodra u aan de beurt bent krijgt u een eerste toets om te zien of er bij u in het verleden fouten zijn gemaakt.

Verder lezen

Deel deze pagina