Ga direct naar de inhoud

Contact

Wilt u zich aanmelden? Of hebt u vragen? Neem dan contact op met het Serviceteam gedupeerden Kinderopvangtoeslag, op telefoonnummer 0800 - 2 358 358 (gratis).

Let op: Kinderen van gedupeerde ouders hoeven zich niet apart bij ons te melden. We zoeken zelf contact met hen zodra de kindregeling gereed is.

Openingstijden

Op vrijdag 24 december en vrijdag 31 december is het Serviceteam bereikbaar van 08.00 tot 16.00 uur.

  • Maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur.
  • Vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Of wij bellen u terug…

U kunt ons ook vragen u terug te bellen:

  • Bekijkt u deze pagina via een laptop: klik dan op het icoon met de rode telefoon rechts boven in beeld.
  • Bekijkt u deze pagina via een mobiele telefoon: klik dan op ‘hulp nodig’ onderaan het scherm.

Vul uw naam en telefoonnummer in en geef aan wanneer wij u kunnen terugbellen.

Is het langer dan 3 werkdagen geleden dat u zich via het terugbelverzoek bij ons hebt aangemeld, en hebt u nog niets van ons gehoord? Neemt u dan contact op met het Serviceteam op bovenstaand telefoonnummer of vul het terugbelverzoek nog een keer in.

Buitenland

Belt u uit het buitenland? Belt u dan het buitenland nummer +31 555 385 385.

Dit is het nummer van de Belastingtelefoon Buitenland. Vraag om doorverbonden te worden naar het Serviceteam gedupeerden Kinderopvangtoeslag.

Let op: vanuit het buitenland betaalt u belkosten. Wilt u liever teruggebeld worden?

Dringend hulp nodig?

Het kan zijn dat uw situatie zo ernstig is dat u dringend extra hulp nodig hebt. Aarzel ook dan niet om te bellen. Het Serviceteam gedupeerden Kinderopvangtoeslag kijkt samen met u wat we voor u kunnen doen.

Medewerkers krijgen een nieuw e-mailadres

Medewerkers van Toeslagen en de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen (UHT) krijgen een nieuw e-mailadres. Hun e-mailadres verandert van @belastingdienst.nl naar @toeslagen.nl. Hebt u e-mail contact met bijvoorbeeld uw persoonlijk zaakbehandelaar, dan verandert zijn of haar e-mailadres binnenkort.

Deze verandering doen we stapsgewijs. Het kan dus zijn dat u soms een e-mail van ons krijgt met een afzender @belastingdienst.nl en soms met @toeslagen.nl. We verwachten dat we alle e-mailadressen voor het einde van 2021 veranderd hebben.

De aanpassing is nodig omdat Toeslagen geen onderdeel meer is van de Belastingdienst, maar een zelfstandige organisatie, onder het ministerie van Financiën. De Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen (UHT) is een onderdeel van Toeslagen. (Lees meer over UHT)

Facebook & Twitter

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en tips? Volg ons op Facebook/HerstelKinderopvangtoeslag of Twitter @toeslagherstel. We beantwoorden daar ook vragen.

We zijn online van maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 20.00 uur. Op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Goed om te weten: om uw privacy te beschermen vragen we u geen persoonlijke gegevens zoals uw burgerservicenummer (BSN) en bankgegevens met ons én anderen te delen via sociale media.

Klacht indienen

Bent u ontevreden over de manier waarop we uw zaak behandelen? Neem dan ook contact met ons op. Dan kijken we wat we daaraan kunnen doen. Verder lezen over het indienen van een klacht.

Deel deze pagina