Ga direct naar de inhoud
Naar de homepage van Toeslagen Herstel

Uw persoonlijk zaakbehandelaar

Als u uw dossier hebt opgevraagd, neemt een persoonlijk zaakbehandelaar contact met u op. Samen met uw persoonlijke behandelaar bespreekt u hoe wij u het beste kunnen helpen. Hebt u een specifieke vraag? Of bent u beter geholpen met een samenvatting van uw dossier of met het ontvangen van uw volledige dossier? U hebt geen dossier nodig om recht te hebben op een compensatieregeling.

Uw persoonlijk zaakbehandelaar begeleidt u door het hele proces: van intakegesprek tot de uiteindelijke beschikking en betaling. Hij/zij is tijdens het hele traject bereikbaar voor vragen. Als het nodig is, brengt de persoonlijk zaakbehandelaar u in contact met de gemeente voor aanvullende hulp en ondersteuning.

U hebt geen dossier nodig om recht te hebben op een compensatieregeling. We weten dat u vaak vragen heeft die alleen gaan over uw persoonlijke situatie. Of u bent alleen op zoek naar een bepaald onderwerp uit uw dossier. Wij denken dat we u daarom beter van dienst kunnen zijn door samen met u te kijken op welke vragen u antwoord wilt hebben.

Alle persoonlijk zaakbehandelaren hebben een intensieve training gevolgd. Zij kunnen zich goed inleven in uw situatie en waren niet eerder betrokken bij deze affaire. Ze hebben de problemen niet veroorzaakt. De persoonlijk zaakbehandelaren werken samen met andere deskundigen binnen de Belastingdienst. Zo kunnen wij u het beste helpen.

Contact wanneer u wilt

Met uw persoonlijk zaakbehandelaar spreekt u af of hoe vaak u contact wilt hebben over de voortgang van uw dossier. Uiteraard kunt u later uw keuze nog aanpassen.

Bellen op volgorde

Ouders die hun dossier het eerst hebben opgevraagd, worden het eerst gebeld. Uw persoonlijk zaakbehandelaar belt u als u aan de beurt bent. U hoeft dus zelf niets te doen.

Als u denkt dat uw situatie schrijnend is en u heeft nog geen persoonlijk zaakbehandelaar, neem dan direct contact op met het Serviceteam via 088-2358358. Zij zoeken direct met u naar een oplossing.

Rano Lerrick legt uit wat een persoonlijk zaakbehandelaar doet