Ga direct naar de inhoud
Naar de homepage van Toeslagen Herstel

Uw persoonlijk zaakbehandelaar

Als u uw dossier hebt opgevraagd, neemt een persoonlijk zaakbehandelaar contact met u op. Samen met uw persoonlijke behandelaar bespreekt u hoe wij u het beste kunnen helpen. Hebt u een bepaalde vraag? Of misschien bent u beter geholpen met een samenvatting van uw dossier dan met uw hele dossier? U hebt geen dossier nodig om recht te hebben op een compensatieregeling.

Uw persoonlijk zaakbehandelaar begeleidt u door het hele proces: van intakegesprek tot de beschikking en betaling. Hij/zij is tijdens het hele traject bereikbaar voor vragen. Als het nodig is, brengt de persoonlijk zaakbehandelaar u in contact met de gemeente voor aanvullende hulp en ondersteuning. Bekijk hier het hele overzicht van contact.

Alle persoonlijk zaakbehandelaars hebben een intensieve training gevolgd. Zij kunnen zich goed inleven in uw situatie en waren niet eerder betrokken bij deze affaire. Ze hebben de problemen niet veroorzaakt. De persoonlijk zaakbehandelaars werken samen met andere deskundigen binnen de Belastingdienst. Zo kunnen wij u het beste helpen.

Vragen over dossier

U hebt geen dossier nodig om recht te hebben op een compensatieregeling. We weten dat u vaak vragen heeft die alleen gaan over uw persoonlijke situatie. Of u bent alleen op zoek naar een bepaald onderwerp uit uw dossier. Wij denken dat we u beter van dienst zijn als we samen kijken op welke vragen u antwoorden zoekt.

Contact wanneer u wilt

Met uw persoonlijk zaakbehandelaar spreekt u af of hoe vaak u contact wilt hebben. Uiteraard kunt u later uw keuze nog aanpassen.

Andere persoonlijk zaakbehandelaar

De persoonlijk zaakbehandelaar is uw aanspreekpunt in het hele herstelproces. Het is belangrijk dat u een klik heeft. Bent u ontevreden over uw persoonlijk zaakbehandelaar? Of wilt u om een andere reden wisselen van persoonlijk zaakbehandelaar? Dat kan. Lees er meer over op de pagina Andere persoonlijk zaakbehandelaar.

Bellen op volgorde

Ouders die hun dossier het eerst hebben opgevraagd, worden het eerst gebeld. Uw persoonlijk zaakbehandelaar belt u als u aan de beurt bent. U hoeft dus zelf niets te doen. Bekijk de planning van de hersteloperatie.

Denkt u dat uw situatie schrijnend is en hebt u nog geen persoonlijk zaakbehandelaar? Neem dan direct contact op met het Serviceteam. Zij zoeken direct met u naar een oplossing.

Rano Lerrick legt uit wat een persoonlijk zaakbehandelaar doet