Ga direct naar de inhoud

Dossiers

Wij willen u zo goed mogelijk helpen met uw dossier. Hebt u uw dossier opgevraagd, dan belt een medewerker van UHT u op. Samen bespreekt u waar u het meest mee bent geholpen. Soms hebt u meer aan een kort antwoord op uw vraag. En soms hebt u meer aan een samenvatting van uw dossier of aan uw hele dossier. U hebt geen dossier nodig om recht te hebben op een compensatieregeling.

Soms is het genoeg en sneller om alleen een antwoord op uw vragen te geven. In plaats van dat u (soms lang) op een dossier moet wachten.

U hebt geen dossier nodig om recht te hebben op een compensatieregeling. We weten dat u vaak vragen hebt die alleen gaan over uw persoonlijke situatie. Of u bent alleen op zoek naar een bepaald onderwerp uit uw dossier. Wij denken dat we u daarom beter van dienst kunnen zijn door samen met u te kijken op welke vragen u antwoord wilt hebben.

Ik wil mijn dossier opvragen

U kunt uw dossier opvragen bij het Serviceteam, uw persoonlijk zaakbehandelaar of met een brief.

Zet in de brief duidelijk dat u uw dossier wilt ontvangen en waarom. En ook op welke vragen u graag antwoord wilt. Zet in uw brief uw naam, uw adres, uw postcode en uw woonplaats, en het telefoonnummer waarop wij u overdag mogen bellen. En stuur hem dan naar:

Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen
Postbus 4510
6401 JA Heerlen

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vernietigde dossiers

Een aantal (delen van) dossiers van beroepszaken uit de jaren 2009 - 2012 zijn per ongeluk te vroeg vernietigd. Die informatie is misschien nodig om uw zaak opnieuw te beoordelen. Als dat zo is, gaat de persoonlijk zaakbehandelaar zoveel mogelijk informatie toch proberen te vinden. Bijvoorbeeld in andere archieven van de Belastingdienst en de rechtbank. Als de informatie echt weg is, krijgt u altijd het voordeel van de twijfel.

Hebt u vragen over de vernietigde dossiers? Bijvoorbeeld of het om stukken gaat over uw dossier?  Neem dan contact op met uw persoonlijk zaakbehandelaar. Hebt u nog geen persoonlijk zaakbehandelaar, neem dan contact op met het Serviceteam gedupeerden Kinderopvangtoeslag.

Verder lezen

Deel deze pagina