Ga direct naar de inhoud

Dossiers

22 juni 2020 11:47

Wij willen u zo goed mogelijk helpen  met uw dossier. Hebt u zich gemeld, dan belt uw persoonlijk behandelaar u op. Samen met hem of haar bespreekt u waar u het meest mee bent geholpen. Soms hebt u meer aan een kort antwoord op uw vraag. En soms hebt u meer aan een samenvatting van uw dossier of aan uw hele dossier. U hebt geen dossier nodig om recht te hebben op een compensatieregeling.

Soms is het genoeg en sneller om alleen een antwoord op uw vragen te geven. In plaats van dat u (soms lang) op een dossier moet wachten.

U hebt geen dossier nodig om recht te hebben op een compensatieregeling. We weten dat u vaak vragen hebt die alleen gaan over uw persoonlijke situatie. Of u bent alleen op zoek naar een bepaald onderwerp uit uw dossier. Wij denken dat we u daarom beter van dienst kunnen zijn door samen met u te kijken op welke vragen u antwoord wilt hebben.

Vragen over uw dossier

Hebt u vragen over uw dossier? Belt u dan gratis met het Serviceteam gedupeerden Kinderopvangtoeslag.

Vernietigde dossiers

Hebt u vragen over de vernietigde dossiers? Bijvoorbeeld of het om stukken gaat over uw dossier?  Neem dan contact op met uw persoonlijk zaakbehandelaar. Als er belangrijke informatie ontbreekt, omdat dossiers vernietigd zijn, oordeelt de Belastingdienst altijd in uw voordeel.

Hebt u nog geen persoonlijk zaakbehandelaar, neem dan contact op met het Serviceteam gedupeerden Kinderopvangtoeslag.

Dossier opvragen

U kunt uw dossier opvragen bij het Serviceteam, uw persoonlijk zaakbehandelaar of met een brief.

Brief

Zet in de brief duidelijk dat u uw dossier wilt ontvangen en waarom. En ook op welke vragen u graag antwoord wilt. Zet in uw brief uw naam, uw adres, uw postcode en uw woonplaats, en het telefoonnummer waarop wij u overdag mogen bellen. En stuur hem dan naar:

Belastingdienst/Toeslagen
Postbus 4510
6401 JA Heerlen

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Staatssecretaris Alexandra van Huffelen legt de aanpak van dossiers uit in onderstaande video van 17 april 2020.