Ga direct naar de inhoud

Abonneren op nieuws

Wilt u een melding ontvangen als er nieuws is? Meld u dan aan voor onze e-mailservice.

Nieuws

Het Serviceteam gedupeerden Kinderopvangtoeslag is in mei 2023 enkele dagen niet bereikbaar. Op donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 19 mei zijn wij gesloten. Dit geldt ook voor maandag 29
Categorie :
 - Staatssecretaris van Financiën Aukje de Vries (Toeslagen en Douane) heeft vandaag het aanvullende wetsvoorstel voor de Wet hersteloperatie toeslagen aangeboden aan de Tweede Kamer.
Categorie :
 - Per 14 maart krijgt UHT nieuwe kleuren. Dit is terug te zien op onze website, onze social media-kanalen en op de post die wij versturen.
Categorieën :
 - Nieuw bij de kindregeling: een website speciaal voor kinderen. Daar staat alle informatie over de hulp die ze verder kan helpen. Voor nu en voor de toekomst.
Categorie :
 - Met de inzet van een aantal gerichte verbetermaatregelen lijkt het haalbaar om een versnelling te realiseren in de hersteloperatie. Dat schrijft staatssecretaris Aukje de Vries in de 13e
Categorieën :
Het Ouderpanel Kinderopvangtoeslag heeft Tof Thissen met terugwerkende kracht vanaf 15 januari 2023 benoemd als voorzitter. Hij neemt deze taak over van Michiel Grauss.
Categorieën :
 - Jessica Hoitink is op 9 januari 2023 benoemd tot voorzitter van de Commissie Werkelijk Schade (CWS) door staatssecretaris Toeslagen en Douane Aukje de Vries.
Categorie :
 - De afgelopen weken hebben ouders die wachten op de integrale beoordeling thuis een folder ontvangen. Deze folder is nu ook online beschikbaar.
 - Bij de betaling aan de eerste groep kinderen is er administratief iets fout gegaan. Het betreft een fout in het betalingsverkeer. Hierdoor zijn de betalingen niet doorgekomen bij de banken.
Categorie :
 - In de brief die een groep gedupeerde kinderen vorige week heeft gekregen staat dat zij hun bankrekeningnummer kunnen wijzigen. Dat kan tot uiterlijk tot 9 december 2022.
Categorieën :