Ga direct naar de inhoud

Abonneren op nieuws

Wilt u een melding ontvangen als er nieuws is? Meld u dan aan voor onze e-mailservice.

Nieuws

Het Ouderpanel Kinderopvangtoeslag heeft Tof Thissen met terugwerkende kracht vanaf 15 januari 2023 benoemd als voorzitter. Hij neemt deze taak over van Michiel Grauss.
Categorieën :
 - Jessica Hoitink is op 9 januari 2023 benoemd tot voorzitter van de Commissie Werkelijk Schade (CWS) door staatssecretaris Toeslagen en Douane Aukje de Vries.
Categorie :
 - De afgelopen weken hebben ouders die wachten op de integrale beoordeling thuis een folder ontvangen. Deze folder is nu ook online beschikbaar.
 - Bij de betaling aan de eerste groep kinderen is er administratief iets fout gegaan. Het betreft een fout in het betalingsverkeer. Hierdoor zijn de betalingen niet doorgekomen bij de banken.
Categorie :
 - In de brief die een groep gedupeerde kinderen vorige week heeft gekregen staat dat zij hun bankrekeningnummer kunnen wijzigen. Dat kan tot uiterlijk tot 9 december 2022.
Categorieën :
 - Het loket al betaalde schulden van Sociale Banken Nederland (SBN) is vanaf nu open voor alle erkend gedupeerde ouders van de problemen met de kinderopvangtoeslag.
Categorie :
 - Michiel Grauss stopt half januari 2023 als voorzitter van het Ouderpanel Kinderopvang. Het Ministerie van Financiën voert gesprekken met mogelijke opvolgers.
Categorie :
 - De storing waardoor het Serviceteam gedupeerden Kinderopvangtoeslag niet bereikbaar was, is voorbij. Het Serviceteam is dus weer bereikbaar.
Categorie :
 - Veel mensen hebben zich inmiddels bij UHT aangemeld als (mogelijk) gedupeerde van de kinderopvangtoeslag. Het blijkt dat een deel van de ouders* die eerder kinderopvangtoeslag moesten terugbetalen,…
Categorieën :
 - Nu vandaag de wettekst gepubliceerd is in het staatsblad, is de wet hersteloperatie toeslagen officieel van kracht. Voor kinderen van vastgesteld gedupeerde ouders is er een geldbedrag, ondersteuning…