Ga direct naar de inhoud
Toeslagen Ministerie van Financiën, onderdeel van de Rijksoverheid - Naar de homepagina

Uitnodiging webinar | update voortgangsrapportage

4 oktober 2021 16:46

Op woensdag 13 oktober 2021, van 19.30 tot 20.30 uur, praten we u bij over de voortgang van de hersteloperatie. In de studio zijn onder meer staatssecretaris Alexandra van Huffelen en Anne Coenen, directeur UHT, aanwezig.

Het webinar is vooral bedoeld voor gedupeerde ouders, maar is voor iedereen te volgen. Aan de hand van de achtste voortgangsrapportage praten we u bij over de planning, maar ook over verschillende initiatieven om de hersteloperatie te versnellen en efficiënter te maken. Ook gaan we in op de werkwijze van de Commissie Werkelijke Schade (CWS) en de Bezwaarschriftenadviescommissie (BAC).

Tijdens dit webinar is er ruimte voor vragen van ouders, maar we kunnen niet uitgebreid op individuele situaties ingaan.

Meedoen met het webinar?

Meedoen gaat zo:

  • Ga naar de website van Crowdale. Dat kan nu al.
  • Klik op de kop 'Aanmelden voor dit webinar' en volg de instructie.
  • U  ontvangt een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding. In die e-mail staat een link.
  • Op 13 oktober 2021 om 19.30 uur klikt u op de link in die e-mail om mee te doen.

Vooraf uw vraag stellen

U kunt tot 11 oktober 2021 uw vraag indienen via het formulier hieronder. Deze vragen gebruiken wij om het webinar goed voor te bereiden. Tijdens het webinar kunt u natuurlijk ook vragen stellen. Er kan niet op individuele situaties worden ingegaan.

Vragen voor het webinar Voortgang hersteloperatie

"*" geeft vereiste velden aan

Webinar later terugkijken

U kunt het webinar ook later terugkijken. U kunt dan geen vragen meer stellen. Ook onze eerdere webinars kunt u nog terugkijken.

Deel deze pagina