Ga direct naar de inhoud
Toeslagen Ministerie van Financiën, onderdeel van de Rijksoverheid - Naar de homepagina

Webinar over 7e voortgangsrapportage terugkijken

14 juli 2021 15:56

 

In het webinar van 13 juli 2021 hebben we ouders bijgepraat over de resultaten en de planning, maar ook over de kindregeling, ex-partner regeling, andere toeslagen en ouders in het buitenland. U kunt dit webinar nu terugkijken.

Tijdens het webinar gaven staatssecretaris Alexandra van Huffelen en directeur van de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen (UHT) Anne Coenen inzicht in de behaalde resultaten en de planning voor de komende maanden. Ook gaven ze een toelichting op de pilots (proeven) die we met verschillende gemeenten aan het uitvoeren zijn. Doel daarvan is om te kijken hoe we sneller meer ouders kunnen helpen.

Lea Bouwmeester, voorzitter van het kindpanel, vertelde hoe de kindregeling tot stand is gekomen en wat het advies van de kinderen is. En hoe de regeling nu verder uitgewerkt gaat worden in de komende maanden.

Ernestine Roeters van Lennep gaf toelichting op de nog te ontwikkelen regelingen voor ex-partners van gedupeerde ouders, voor mogelijk gedupeerden bij andere toeslagen en ouders die in het buitenland wonen.

Tijdens de uitzending konden ouders ook vragen stellen via de chat. 399 ouders hebben naar het webinar gekeken. Ze waardeerden het webinar met een 7,7.

Eerdere webinars

U kunt deze en alle vorige webinars terugkijken via de pagina Webinars.

Verder lezen